Login

Пролетно – летни дестинации

                    След настъпването на прекрасната пролет идва един от най- чаканите сезон в годината! Лятото за много хора се свързва с море, пясък, слънце, шепот на вълни, щури купони, весели игри на плажа.  До всичко това може да ви приближат максимално rent-a-carуслугите на популярната компания за отдаване на автомобили под наем ATDRent с централен офис в красивия морски град Варна! Нашата компания разполага с офиси на територията на София и Бургас.  В трите градове се намират най- големите и най- натоварени международни български летища, особено по времена активния летен туристически сезон, когато към чудесните ни морски курорти и градове се насочват много български и чуждестранни гости.

   На разположение на всички туристи и жители на градовете са нашите нови, съвременни, идеално функциониращи автомобили под наем, които предразполагат към повече автономност на решенията и мобилни  възможности. Условията за отдаване на коли под наем, са ясни, прозрачни, конкретни. Лоялните клиенти на компанията получават много намаления, сезонни и индивидуални предложения, оферти за частни и корпоративни ползватели.

     Имате чудесната възможност да изберете онлайн предпочитания от вас автомобил от всяка точка на света. Резервирането на автомобил под наем на сайта на ATDRent ще ви отнеме не повече от 5 минути, но ще ви даде редица предимства- ниски, достъпни цени; денонощна връзка и обслужване на клиентите; безлимитен пробег;  перфектно професионално обслужване!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...