Login

Пътешесвайте с колите на ATDRent.

      Малко са хората по света, които не обичат пътешествията. Чрез тях се докосваме до прекрасната природа, запознаваме се с нови хора и забележителности, посещаваме красиви места, които оставят незабравими спомени. Можем да си позволим да изживеем разкошни мигове, да се насладим на великолепието на българската природа и морето през тихата спокойна есен с колите под наем на  фирма ATDRent, която вече с право е извоювала свое място както сред компаниите за отдаване на автомобили под наем в морските градове Варна и  Бургас,така и в столицата ни София.

    Освен за пътувания с екскурзионна и ваканционна цел, можете да наемете наши автомобили при всеки повод- празнуване, делови ангажименти, бизнес -срещи, изпълняване на домашни задължения.

   Условията за аренда на автомобил в нашата компания са прозрачни и ясни, без неточности и допълнителни плащания в края на наема.

   В крайната цена са включени всички суми, които са платени за напълно законното движение на автомобилите по пътната мрежа на страната-  задължителни автомобилни застраховки, пътни такси, местни данъци.

   Цените на наема на коли на ATDRent са много атрактивни, напълно адекватни, отговарящи на съвременните изисквaния на rent-a-car пазара в България.

   Нашите коли редовно минават годишни технически прегледи, а освен това, преди да получите наетия автомобил, той е подложен на обстоен преглед и от техническия екип на компанията.

   ATDRent осигурява непрекъсната дежурна връзка със сътрудниците на фирмата по телефона и чрез Интернет, които денонощно са на разположение на своите клиенти. 

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...