Login

Рент-а-кар съвети

Компанията АTD Car Rental има добро реноме на пазара за отдаване на коли под наем и отлични рекомендации от страна на своите благодарни клиенти. Фирмата има добре построена и организирана мрежа от офиси на територията на цялата страна- в големите български градове и в най- добрите ни курорти- планински и морски, като нова услуга е предлагането на rent a car на голф – комплексите в България.
Компанията обслужва и всички български летища, предлага и трансфери до големите летища на съседните балкански държави.
АТD Car Rental има в състава си много добре обучени служители и сътрудници с професионален опит, шофьори и технически персонал, поддържащ в отлично техническо състояние наличния автопарк и оказващ незабавна и компетентна помощ на своите клиенти по пътната мрежа на страната. Служителите на фирмата за даване на коли под наем са винаги готови да ви изслушат внимателно и вежливо да ви обслужат по телефонна или онлайн връзка и да ви дадат полезни професионални съвети във връзка с наемането на автомобил и неговата експлоатация, а също така и относно условията по подписване на договора.
Тези компетентни съвети засягат всички аспекти от ползването на колите под наем и фирмата предлага на своите клиенти становището си по тези въпроси.
На уеб-страницата на АТD Car Rental, след конкретизиране на часа, датата и мястото на получаване на автомобила, клиентите имат възможност да разгледат всички предложения за налични коли в автопарка и да се запознаят предварително с техните технически характеристики. Екипът на фирмата ви съветва да подберете внимателно колата, която ще резервирате. Трябва да се съобразите с целта на пътуването, вашите нужди и финансовите ви възможности.
Ако пътувате с цялото си семейство, включително и децата, съответно ще имате и повече багаж, така че вероятно ще изберете голям седан, миниван или джип.
Разбира се, факторът финанси е от много голямо значение и ако търсите по-икономична оферта, ще трябва да се насочите към по-малкия клас автомобили.
След като сте решили какъв автомобил да резервирате, внимателно проучете всички условия в договора за наемане на кола. Ако не сте напълно наясно с тях или изпитвате колебания, побързайте да се свържете с обслужващия екип на ATD Car Rental. Внимателно калкулирайте крайната цена на договорената аренда на автомобила и проследете какво се включва в нея. Едно от важните условия са включените застраховки и пътни такси, което много ще ви улесни при вашето пътуване. Проверете как стои въпросът с CDW – ограничаване на отговорността при щета до размера на депозита, ТР- ограничаване на отговорността при кражба до размера на депозита, като изрично се запознаете с условията, при които те важат.
Ако пътувате със самолет, се поинтересувайте на каква стойност е такса доставка летище.
При получаване на автомобила от сътрудник на компанията, огледайте внимателно в какво състояние го получавате и дали по него няма драскотини и възможни щети. Всичко, което е забелязано при съвместния оглед, трябва да бъде отбелязано в протокола за приемане на автомобила във ваше владение. Проверете показанията на километража, направете проверка дали и как работят всички светлини и мигачи; как се регулират прозорците и чистачките, как се включва ръчната спирачка. Искайте сведения за всички технически параметри на автомобила.
Не забравяйте да проверите дали резервоарът е зареден с гориво според условията на договора и не пропускайте да го напълните при неговото връщане.
Обърнете специално внимание на дребни наглед детайли- модел, цвят, регистрационен номер на автомобила, за да добиете визуална представа за него и да можете лесно да го откривате на големи паркинги и оживени улици.
Съблюдавайте ограниченията на скоростта при пътуване и шофирайте с включени светлини по пътната мрежа на страната.
Избягвайте да разговаряте по мобилния си телефон и да шофирате едновременно с това! Съветът на нашия екип е да спазвате стриктно Правилника за движение по пътищата и да избягвате предизвикването на извънредни неприятни ситуации по пътя.
Проверете наличността и валидността на личната си карта, шофьорската си книжка и кредитната си карта. И още веднъж внимателно прочетете условията по договора преди да подпишете, за да може истински да се насладите на пътуването с автомобилите под наем на ATD Car Rental!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...