Login

Сигурност с колите ни под наем и през зимата

      Наближава зимният сезон, студените дни все по-често стават причина за нежеланието ни да излизаме навън и затрудняват придвижването при изпълнение на ежедневните ни задачи. А и късната есен  е много подходяща за разходки сред природата. Това, обаче може да бъде променено с използването на колите под наем на ATDRent във Варна. Шофирането в градска среда, задръстванията в пиковите часове на деня, влошените условия през зимата- лоша видимост, хлъзгава пътна настилка, пресичане на голям брой пешеходци- всичко това е изпитание за шофьорските умения, но автомобилите на компанията са отлично подготвени за пътуване в зимни условия. Те са 100 % оборудвани със зимни гуми, добре функциониращи климатици, адекватни  JPS карти, вериги за тежки атмосферни условия- дъжд, лед, сняг. За децата са осигурени устойчиви детски седалки, които да ги предпазват при пътни инциденти. Колите на ATDRent са застраховани с всички необходими автомобилни застраховки, платени са задължителните данъци и такси и всички тези суми са включени в крайната цена на наема.

Непрекъснатото обновяване на автомобилния ни парк, поддържането му в много добро техническо състояние, отличното качество на обслужването от страна на добре обучения компетентен екип на компанията , ясните , прозрачни условия на наемане, които ще намерите на нашия сайт,  правят ATDRent предпочитан партньор на rent-a-car пазара за частни и корпоративни клиенти.

Подарете си едно незабравимо изживяване с автомобилите на нашата фирма за наближаващите коледни и новогодишни празници!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...