Login

Снежни разходки

         Зимата вече настъпва бавно, но сигурно и уверено заема своите позиции на територията на страната. Макар че времето е все още слънчево и приятно, измамният нрaв на този сезон не може да притъпи вниманието на служителите на компания ATDRent за отдаване на автомобили под наем с централен офис в черноморската красавица Варна. Автомобилите ни са в абсолютна техническа готовност да посрещнат предизвикателствата на зимата и да отговорят на нуждите на своите клиенти във всеки един момент! 

      Задължителното оборудване на колите при шофиране в зимни условия е на високо ниво и всичко необходимо е на разположение на клиентите- зимни гуми, вериги за заснежени пътища, изправни климатици, актуализирана GPS- система, детски кресла, непрекъсната гореща връзка н клиентите със специализирания екип на компанията. можете да разчитате на професионална 24 часова пътна помощ, културно, вежливо и компетентно обслужване с високо европейско качество.

        Всички задължителни автомобилни застраховки – Автокаско, Гражданска отговорност и др. са стриктно заплатени и са включени в цената на наема н автомобила, която е изненадващо ниска и напълно отговаря на всички съвременни изисквания на rent-a-car пазара в страната. Отличното техническо състояние, в което регулярно се поддържат нашите коли и професионалното и бързо обслужване от страна на нашия екип ви гарантират едно приятно и безопасно шофиране зад волана на нашите автомобили и при най- тежките зимни условия- независимо дали пътувате сред великолепната природа на прекрасните български планини и ски курорти, по пътищата на красивото ни заснежено Черноморие или се намирате в която и да е част на пътната мрежа в чудесната ни страна!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...