Login

С кола под наем

        ATDRent е агенция за отдаване на автомобили под наем, която гради авторитет на rent-a-car пазара в България. Офисите на фирмата в София, Варна и Бургас предлагат високо специализирани услуги и богат и обширен автопарк.  Обслужваме и пътниците, пристигащи и отпътуващи от международните летища на столицата, Бургас и Варна. Пътникопотокът по тези дестинации е огромен, но професионалните екипи на бюрата в София и най- големите ни морски градове се справят блестящо с поддръжката на клиентите- 24/7.

     Всички наши клиенти могат да направят предварителна заявка на сайта ни или по телефона и да резервират избрания от тях автомобил. Процедурата по резервирането е бърза, лесна и удобна. Доставката на колите става на посочения адрес, в точно уреченото време. Автомобилите ни минават редовно през всички задължителни технически прегледи и ATDRent предоставя на своите ползватели само технически изправни и съвременно оборудвани автомобили. Цените на наема са достъпни  изгодни; в тях са включен всички необходими данъци, такси и автомобилни застраховки.

    Освен в трите града и в летище София, летище Варна и летище Бургас, автомобили под наем се предлагат за придвижване до други големи населени места, популярни планински и морски курорти. Нашите коли са от различни типове и марки и могат да задоволят всички вкусове и изисквания!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...