Login

Трансфери до ски курорти

     ATDRent е с напълно заслужен имидж на активна и коректна рент-а-кар компания във Варна и в София, а нейните постоянни клиенти стават все по- многобройни. Офисът на фирмата се намира в района на международно летище София, което е голямо улеснение за всички кацащи и отлитащи жители и гости на столицата. Предлагаме изключително удобен и комфортен трансфер до уникалните български зимни ски центрове- Пампорово, Боровец, Банско. С избраната от вас кола под наем можете с удоволствие да пътувате сред неописуемо красивата снежна природа на българските планини!

   Обслужването, което предлага нашата компания е на много добро професионално ниво, нашите любезни и коректни сътрудници ще поддържат непрекъснат  контакт с вас от момента на резервацията на предпочетения от вас автомобил до връщането му, което гарантира вашето безопасно и безпроблемно пътуване. При неговото организиране ние вземаме предвид всички желания и препоръки на нашите клиенти. Целта ни е да удовлетворим всички техни искания и да задоволим потребностите им.  Цените, които ATDRentпредлага, са едни от най- ниските на пазара, а за постоянните ни  клиенти сме предвидили специални намаления и индивидуални оферти във връзка със зимния туристически сезон.

   Резервирайте избрания от вас автомобил онлайн, като се регистрирате в сайта на компанията и попълните необходимите данни. Ще получите вашия автомобил под наем на посоченото място и време, като гарантираме техническата му изправност!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...