Login

Услугата ни rent-a-car

Новата съвременна услуга rent-a-car набира скорост в страната ни и е на път да стане една от най- предпочитаните в България. В морската ни красавица Варна, с вече утвърден авторитет, работи компанията за наемане на автомобили  ATDRent, която печели все повече лоялни клиенти и по- голяма популярност с професионалните си услуги и богат избор на предлаганите от нея автомобили. В автопарка на фирмата  присъстват всички  заслужаващи внимание модели и класове на световни автомобилни марки.

Не изпитвайте никакви съмнения относно отличното техническо състояние на колите на компанията- те са винаги в много добро ходово положение, а редовните технически прегледи, а редовните технически прегледи, извършвани от компетентни екипи, дават гарантирани резултати.

ATDRent е синоним на нови модели автомобили, привлекателни, умерени цени, съобразени с възможностите на клиентите, първокласно обслужване и денонощна поддръжка – седем дни в седмицата по време на цялото пътуване на територията на черноморското крайбрежие и цялата страна.

Стойността на наема зависи от избрания модел кола, от предпочетената тарифа и от срока, за който се наема автомобилът. Пробегът е неограничен, връзката с екипа на компанията- непрекъсната- по телефона или по електронен път. ATD Rent навсякъде и винаги е с вас!

Нашите мениджъри са готови по всяко време да отговорят професионално на всички интересуващи ви въпроси. За да резервирате своя автомобил е достатъчно само да позвъните на номера на компанията или да попълните онлайн заявка на нашия сайт! Това са начините автомобилът вече да е ваш!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...