Login

30% есенна отстъпка за кола под наем!

               Можете да бъдете сигурни, че няма да сбъркате в избора си, ако предпочетете услугите на компанията за наемане на автомобили ATDRent във Варна. Фирмата вече е завоювала завиден авторитет не само на територията на града, но и по цялото българско Черноморие и в големите български градове. Много български и чуждестранни гости на града са отнесли удовлетворението от високото качество на обслужване на нашата компания като чудесен летен спомен. И през настъпващия есенен сезон на нашите клиенти са гарантирани положителните емоции и прекрасните изживявания, пътувайки по цялата страна с автомобилите на компанията. Ползвайки rent-a-car услугите на ATDRent , те ще изпитат приятно чувство на сигурност и безопасност по време на своите пътешествия.

   Екипът на ATDRent има създадени отлична организация и темп на работа, а сътрудниците на фирмата привличат клиентите със своята коректност и експедитивност. Цените, предлагани от компанията за коли под наем са повече от атрактивни и напълно приемливи. Създаден е бърз и удобен способ за резервиране на наличните в автопарка автомобили по електронен път. На сайта на ATDRent много лесно можете да изберете предпочитания от вас автомобил и чрез няколко последователни стъпки да направите своята резервация.

   Политиката за конфиденциалност на личните данни е приоритет на компанията!

   ATDRent предлага безплатни изменения по резервацията на колите, неограничен пробег по време на наемния период, пълно застраховане на автомобилите и ясни и точни арендни условия.

Нашата компания гарантира отличен сервиз и много добре подготвени за есенния сезон и технически поддържани автомобили!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...