Login

ATD CAR RENTAL

Започва активният летен туристически сезон в България и много туристи от цял свят, в това число и много руски туристи, които идват на почивка или трайно са се заселили в страната ни, ще я направят една от предпочитаните дестинации за отдих и развлечение, запазвайки неповторими спомени от нея. Немалка заслуга за доброто впечатление от страната ни имат добрата инфраструктура, многобройните форми за развлечение- ресторанти, механи, барове и дискотеки, съвременни модерни хотели, търговски центрове, СПА и фитнес услуги, възможности за активен спорт, модерна анимация и много други, но в последно време набира голяма популярност една опция, която се ползва с голяма известност по света- отдаване на автомобили под наем.

Да притежаваш кола, с която да можеш да стигнеш по свое желание до всяка точка на страната или зад граница е голямо удобство и преимущество за всеки турист.

В България има много фирми, предлагащи услугата rent-a-car, като сред извоювалите си много добра позиция в сферата на услугите за даване на автомобили под наем e ATD Car Rental, която гарантира високо качество на предлаганите от нея услуги.

ATD Car Rental притежава един от най-големите автопаркове в България и непрекъснато се старае да увеличава броя на действащите безотказно коли. Компанията  ги обновява чрез разнообразие на предлаганите марки и класове автомобили под наем. Те отговарят на високите изисквания на нашите постоянни и бъдещи клиенти. Предлагат се различни класове автомобили , които можете да наемете – от икономичен клас до ван и лимузини – за всеки вкус и възможности. Ще ви бъде предложен автомобил под наем, който да отговаря на нуждите и изискванията ви, независимо от целта на вашето пътуване- дали пътувате сам, със семейството си или с бизнес партньорите си.

На услугите на клиентите на автомобили под наем се предлага денонощна пътна помощ- обслужва се цялата пътна мрежа на България и е осигурена ефективна помощ през цялото денонощие, седем дни в седмицата. Осъществена е непрекъсната телефонна и Интернет връзка и при каквито и да е възникнали с колата под наем проблеми, ще ви бъде изпратен обслужващ технически екип от професионалисти, който бързо и компетентно ще ви помогне при всяка ситуация, независимо в коя точка на България се намирате.

ATD Car Rental има офиси в най-големите градове и летища на страната, като rent-a-car агентите ни могат да ви посрещнат в зала Пристигащи по ваше желание и за ваше максимално улеснение. Те владеят английски, руски, немски и френски и ще ви посрещнат с табелка , на която е указано името ви.

Освен удобно разположените офиси на фирмите за коли под наем, на територията на цялата страна се предлагат доставки до хотели и курорти, намиращи се в близост до офисите и  трансфери до летищата София, Варна, Пловдив, Бургас, летище Солун, летище Букурещ, летищата на Истанбул. Предлаганите маршрути се осъществяват с всички класове автомобили под наем- от малки до 9-местни миниванове. Предлага се обслужване на хотелите в зимните и летните ни курорти.

За доброто име на ATD Car Rental особен принос имат служителите, които се славят със своята компетентност, голям опит и отлично отношение към клиентите. Освен това те владеят свободно руски, английски, немски и френски, така че клиентите да не се чувстват и за миг некомфортно в чужда езикова среда.

Не малко значение за избора на коли под наем имат и разумните цени, на които ATD Car Rental предлага своите услуги. Предлагаме високо качество на най-конкурентните цени на българския пазар за автомобили под наем.

Предлагаме широки и удобни паркинги, намиращи се до офисите в страната, лесна и бърза онлайн резервация и сигурно интернет разплащане в брой или чрез банков трансфер. Има и онлайн връзка с клиента, която му предлага сигурност, спокойствие и коректност, бързи  и професионални услуги с нашите автомобили под наем.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...