Login

ATD Car rental

       С утвърдения си авторитет на много предпочитана и коректна компания за отдаване на коли под наем, ATDRentстава все по- популярна сред  ценителите на истински качествените  rent-a-carуслуги. Ние се стремим да задоволим все по- нарастващите изисквания на нашите клиенти и предлагаме всякакви типове и модели коли за различни нужди, поводи и финансови възможности. Офисът на компанията в София се намира близо до Аерогара София и това е отлична възможност за пътниците- пристигащи и заминаващи на международното летище да пътуват лесно, удобно и  бързо за нашите известни ски курорти Банско, Пампорово, Боровец.

          Цените ни са балансирани, изцяло съобразени с конюнктурата на пазара. В тяхната стойност са включени всички необходими такси и задължителни автомобилни застраховки. Сайтът на ATDRent предлага изчерпателна информация за всички условия за наем на наличните автомобили . Можете да се свържете с нашата фирма чрез официалния ни сайт или на дежурния телефон-24/7. Предлагаме безлимитен пробег и всички необходими за пътуване при зимни условия екстри.Редовно провеждаме технически прегледи на целия автопарк и гарантираме безопасна експлоатация на автомобилите.

      Управляваме успешно гъвкава система от специални предложения и акции, високи процентни намаления за нашите постоянни клиенти. До 24 часа можете да отмените безплатно резервацията си, да резервирате автомобил за срок, който ви устройва и да имате удобен и комфортен начин за придвижване.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...