Login

ATD RENT – подходящите коли под наем

   ATDRent e компания за наемане на автомобили с централен офис, разположен в един от най- известните и предпочитани български градове- черноморската красавица Варна. Имаме утвърден имидж на rent-a-car фирма, която предлага балансирани и професионални услуги и цени, като качеството на услугите напълно съответства на едни от най – добрите и атрактивни цени на пазара.

   ATDRent e отлично попадение на българското черноморско крайбрежие в сферата на успешните предложения на за наемане на автомобили. Транспортното обслужване на компанията е на високо ниво, гонещо европейските критерии в това бизнес направление. Коректно и лоялно отношение към всички наши клиенти, компетентна и своевременна, напълно безплатна помощ при избора на подходяща кола, бърз достъп и лесен начин за използване на системата за резервиране на коли под наем.

   Нашата компания гарантира действително неограничен пробег на своите автомобили, ниски, напълно достъпни цени, в които са включени всички задължителни за нашата страна авто застраховки и пътни такси и данъци.

   С нашите много добре поддържани автомобили, вие можете да достигнете до топ курортите на България, до любимите ви градове и ваканционни селища, до всички желани от вас локации и туристически и бизнес дестинации.

   Ако сте наш редовен клиент, компанията ATDRent ще ви предложи отстъпки в цените и сезонни намаления в активния туристически сезон по българското Черноморие, а това ще ви гарантира една великолепна лятна ваканция.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...