Login

ATDRent- вашата компания за коли под наем

                 За сведение на нашите уважаеми клиенти- ние от ATDRent- вашата компания за коли под наем, с офиси във Варна,София,Бургас и пр., ви уведомяваме, че сме отново на ваше разположение и през настъпилата есен! Името на компанията е вече утвърдено на rent-a-car пазара и се споменава с респект и уважение не само от нашите лоялни клиенти, но и от конкурентите ни. Нашата фирма е известна като коректен партньор не само в големите градове, но и по всички Черноморски,зимни и  Голф курорти  на България.

        Предлагаме обширен и разнообразен автопарк на страницата на ATDRent , където всеки наш потенциален клиент може да влезе само с няколко кликвания и чрез снимковия материал и детайлните описания на техническите параметри да добие реална представа за отдаваните под наем автомобили. От голямо значение е фактът, че преди получаване на предпочитаната от клиента кола, тя минава през обстоен технически преглед от страна на нашия професионален екип от специалисти, което гарантира безопасното, бързо и приятно пътуване на нашите клиенти. През специална техническа подготовка преминават автомобилите на компания ATDRent във връзка с лошите атмосферни условия през есенния и  настъпващия зимен сезон- поставят се зимни гуми, осигуряват се вериги за снежна и заледена покривка на пътя, отлично работещи климатици, детски кресла, функционираща GPS- система, актуални пътни карти.

        Предлагаме безлимитен пробег на автомобилите, непрекъсната, 24- часова пътна помощ, лесен начин за осъществяване на връзка с дежурните служители на фирмата.

        Условията за отдаване на коли под наем на ATDRent са формулирани ясно, с изявена конкретика, а ние ви уверяваме, че няма да бъдете неприятно изненадани от допълнителни заплащания в края на наемния период!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...