Login

ATDRent във Варна

            ATDRent е компания за наемане на автомобили с централен офис в град  Варна, която осъзнава цялата важност на своята мисия- максимално удовлетворяване на нуждите и изискванията на своите клиенти.

   На официалния сайт на фирмата вие можете да се запознаете в детайли с възможностите на нашия автопарк или да получите обща представа за намиращите се в наличност категории автомобили. След избора на съответстващата на вкуса и изискванията ви кола, вие можете в рамките на минути да направите резервация след попълване на необходимите лични данни. На сайта на компания ATDRent вие имате възможност да поставите всички интересуващи ви въпроси или да получите нужната информация. Гарантирана е непрекъсната 24/7  връзка с фирмата по телефона или онлайн чрез компетентен, професионално работещ екип от специалисти. Компанията обезпечава денонощна експертна пътна помощ на своите клиенти по време на тяхното пътуване с автомобилите на    ATDRent на територията на Варна, на цялото черноморско крайбрежие и страната!

   В крайната цена на наема на автомобилите са калкулирани всички необходими застраховки, пътни данъци и такси. Цените на нашите rent-a-car трансфери са конкурентоспособни и много изгодни, а сервизното обслужване на компания ATDRent – на високо, напълно удовлетворяващо клиентите ни ниво.

  По време на активния туристически сезон по Черноморието нашата фирма предлага на своите постоянни клиенти много специални предложения и индивидуални намаления, чрез които оценяваме тяхната лоялност към компанията!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...