Login

ATDRent – коли под наем

      ATDRent във Варна вече е набрала достатъчно популярност на rent-a-car пазара в морския град и е известна сред ценителите на действително качествените услуги при отдаване на автомобили под наем. Компанията привлича и задържа своите клиенти с отличните условия за наем, които предлага, включително и големите намаления в цените, специалните предложения и акции за своите лоялни клиенти и по време на активния туристически сезон през лятото.

Нашата rent-a-car фирма удовлетворява успешно желанията на своите клиенти за автономност и мобилност, нуждата от свобода и независимост при придвижването им до всяка  точка на черноморското крайбрежие и страната.

Компанията се доверява изцяло на професионалната подготовка на своите компетентни служители, които използват умело индивидуален подход към всеки един от своите клиенти. А те, от своя страна са привлечени от оптималното съотношение цена- качество на предлаганите услуги, отсъствието на скрити допълнителни плащания и надценки и неоснователно изисквани глоби.

Предлагат се специални условия за  индивидуални и корпоративни клиенти, напълно съобразени с конкретните им изисквания и финансови възможности.

Възможно е наемане на автомобили от фирма ATDRent без ограничения в пробега, като всички необходими застраховки на колите са предварително платени. Нашата компания цени времето, парите и нервите на своите клиенти и с тази цел предлага опростена процедура по наемане на автомобилите в много кратки срокове.

Затова изберете европейското ниво на услугите на АTDRent!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...