Login

Rent-a-car в София

           ATDRent е компания за отдаване на коли под наем от нов тип, която с гарантирано специализираното си качество на предлаганите услуги вече е еталон в rent-a-car бизнеса на територията на столицата на България.  Нашата фирма обслужва не само клиентите си в София и околностите, но и маршрута София- летище София и обратно. Международното  летище  разполага с два терминала, като по- натоварен е Термнал 2. 

    Можете да поръчате онлайн или по телефона избрания от вас rent-a-car автомобил и да извършите своето делово пътуване в града и региона или просто да се насладите на красотите на предпразнична София. Ако сте гост на столицата, ви препоръчваме да разгледате великолепните й забележителности и да посетите многобройните културни прояви в града.

    Избирайки  квалифицираните услуги на ATDRent, вие ще останете очаровани от високата култура на обслужване на клиентите и богатия избор от нови, съвременни коли в състава на нашия автопарк. Автомобилите ни са задължително застраховани, гарантиращи бързо и безопасно шофиране по софийските улици;  цените  са напълно достъпни за клиентите ни, а условията за наемане на колите- ясни и коректни! Предлагаме денонощно обслужване  24/7 и пожелаваме безаварийно и приятно пътуване!

23.12.2016

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...