Login

Rent-a-car по всяко време

   Изключително разнообразие на коли в автопарка на компанията, високи професионални стандарти при обслужването на клиентите ни, денонощна интернет връзка за резервиране на автомобил или гарантирана най- добра поддръжка по време на пътуване на територията на цяла България!

Това са само част от позитивните характеристики на обслужване от страна на екипа на компанията за наемане на автомобили- ATDRent. Адекватните цени на колите под наем, които предлага офисът на фирмата във Варна, са изцяло в полза на вашия бюджет и отговарят напълно на съвременните условия на rent-a-car пазара.

 Други безусловни предимства, които привличат редовните клиенти на компанията ATDRent, са: прозрачни и ясни условия при наемането на автомобили, пълно застраховане, като всички задължителни застраховки и пътни такси се включват в крайната цена на наема. Безлимитен пробег, гарантирана техническа поддръжка по време на цялото пътуване, телефонна и интернет връзка-24/7.

 Автопаркът ни е разнообразен- можете да изберете автомобили от икономичен клас, които ще ви спестят финансови средства при градско шофиране или комфортни, удобни автомобили за по- специални случаи.

 При по-ранно резервиране на кола може да бъде договорена удовлетворяваща клиента отстъпка.

ATDRent гарантира високо качество на услугите, компетентност и професионализъм при обслужването, ниски цени и никакви скрити такси в края на наемния период– доверете ни се!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...