Login

Автомобили за балове и сватби

                ATD Car Rental е популярна rent-a-car компания, заслужила престижа, с който се ползва сред клиентите си с перфектното си обслужване и високото качество на поддръжка на своя автопарк. Тя разполага с професионален екип от професионалисти в сферата на отдаване на автомобили под наем, които имат богат опит в тази област и достатъчна степен на компетентност, за да привличат голям брой благодарни клиенти на компания ATR Car Rental.

   Фирмата предлага наем на автомобили на територията на цялата страна. При активния туристически сезон през лятото с приоритет в избора се ползват черноморските туристически дестинации и голф- комплексите, които напоследък се радват на голяма популярност. Клиентите ни имат възможност да наемат коли от големите международни български летища- София, Пловдив, Варна, Бургас.

Компания ATD Car Rental предлага трансфери и до големите градове и известните планински курорти в България. Ние предлагаме и трансфери зад граница с напълно обезпечени автомобилни застраховки и пътни такси, които гарантират на клиентите ни приятно и безопасно пътуване с автомобилите на ATD Car Rental!

Можете да наемете коли на нашата фирма по различни поводи- за ежедневни нужди, за отлично прекарване на ваканцията, с бизнес цели за изпълнение на делови задачи. На ваше разположение са различни съвременни марки и класове леки коли, като при нас можете да поръчате и луксозни автомобили за празнични случаи- партита, сватби, абитуриентски  балове.

Неограничен пробег, атрактивни цени, бързо и професионално обслужване, богат избор на автомобили- всичко това е ATD Car Rental!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...