Login

Бургас

Коли под наем – Бургас

Бургас се намира в югоизточна България, на Южното крайбрежие на черно море.Той е много важен икономически, културен, административен и транспортен център у нас. Населението на Бургас наброява над 205 000 жители и така той се нарежда на четвърто място по големина сред българските градове. Той е важен транспортен възел- има големи жп гара и автогара, международно пристанище, а близо до Бургас се намира международното летище Сарафово. Всички те посрещат впечатляващото количество количество туристи и гости на града.

Бургас има много добре развита икономика- недалеч от града се намира нефтопреработвателния завод с нефтохимическия комбинат. Там има предприятия на хранителната, текстилната и машиностроителната промишленост, развит е и риболовът.

В Бургас кипи бурен културен и образователен живот – провеждат се фестивали, театрални постановки, оперни и балетни спектакли, международни изложби и много други. Бургас е известен като един от най- крупните български туристически центрове. Не напразно е наречен “зелената перла на Черно море”. В този град цари вълшебна романтична атмосфера, която непрекъснато привлича всички, които са посетили вече това прелестно българско кътче.

Центърът на Бургас е много интересен в архитектурно отношение, целият е потънал в зеленина, много фонтани разхлаждат в лятната жега, китните ресторантчета и кафета приканват да поседнеш, да отдъхнеш и да се насладиш на красивите гледки.

Недалеч от Бургас се намират известните курортни комплекси и градове- Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Равда, Созопол, Поморие и др. Как най- лесно можем да стигнем до тях? Какво по- добро предложение от кола под наем, която ви дарява чувство за свобода и автономност, и ви прави независими от времето и обстоятелствата.

В района на Бургас в този вид услуги- rent a car, вече работят много фирми, поддържащи свои офиси, но нека поговорим за една от тях- ATD Car Rental. Тя е една от най -бързоразвиващите се и проспериращи фирми в бранша и трайно е заела своето място в тази област.

Тя е сравнително нова млада компания на пазара за коли под наем, но вече е извоювала име и авторитет сред клиентите си. Предлаганите от нея услуги се отличават с качество и високи резултати.

Най- добрите рекламодатели на фирмата за автомобили под наем ATD Car Rental са нейните клиенти, чийто брой се увеличава непрекъснато. Те са запазили прекрасни впечатления за фирмата, които споделят във форумите и непосредствено с близки и приятели, като привличат много потенциални клиенти на за компанията.

Всички биха желали да имат на разположение автомобил с отлични технически характеристики и модерен съвременен дизайн, с всички желани от клиента екстри, които да осигуряват едно безопасно, комфортно и удобно пътуване по пътищата на България.

Автомобилният парк на фирмата за коли под наем ATD Car Rental осигурява всичко това, отговаряйки на високите изисквания и желания на своите клиенти. Тя предлага отлично професионално обслужване от страна на компетентно обучен екип от сътрудници и водачи на транспортните средства, постоянен сервиз, много изгодни арендни условия в полза на своите клиенти, сключени всички необходими застраховки и много допълнителни услуги. На територията на Бургас компанията разполага с офиси, около които има непрекъснато охраняеми паркинги с видеонаблюдение, където вие можете спокойно да оставите своя автомобил.

Екипите от специалисти на компанията ATD Car Rental са винаги на разположение на своите клиенти и бързо и компетентно да ви обслужат, разрешавайки всички възникнали проблеми при изпълнение на вашите поръчки, сключване на договорите или по време на пътуването.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...