Login

Летище Бургас

Град Бургас е разположен сред красивата природа на бургаския залив и един от най-големите красиви и бързоразвиващи се градове в нашата страна. Привлича множество български и чуждестранни туристи с прекрасната си романтична атмосфера, която владее града, със своите уникални забележителности, традиции и красива архитектура. Една от главните забележителности на Бургас е морската градина, удачно разположена край морето. В нея се намира известния летен театър на Бургас, където се провеждат фестивали, концерти и постановки. В Бургас има много архитектурни, културни паметници, музеи, църкви, интересни места за разходка и развлечение, магазини, ресторанти, малки уютни кафенета и красиви заведения с интересен интериор.
Освен всичко друго почивката в Бургас излиза достатъчно изгодно като грaдът е спечелил славата на достъпно и много приятно място за отдих в България. Бургас предоставя всякакви разнообразни възможности за пълноценен и емоционален отдих, а от него можете лесно да достигнете до всяка точка на българското черноморско крайбрежие и цяла България. Като основен фактор Бургас да се счита за транспортен център на южното Черноморие, е наличието на летище Бургас, разположен в района на Сарафово и приемащ многобройни полети от цяла Европа, които се увеличават значително през лятото.
Много от туристите, пристигащи на летище Бургас предпочитат да използват услугите на компанията за наем на автомобили ATD Car Rental, която има свой офис на територията на летището. Чрез нейните висококачествени услуги, всеки може бързо, удобно и безопасно да се придвижи до Бургас, до близките морски курорти и градове или до всяка една точка на България. Нашите потенциални клиенти трябва да знаят, че ако запазят кола преди своето пристигане, това би ги облекчило финансово. Чрез използването на колите ни под наем, вие ще имате възможност да пътувате самостоятелно – сами, с вашето семейство и децата, с приятелите си или бизнес партньорите – вашето пътешествие бързо, безопасно и удобно е гарантирано от фирмата за коли под наем ATD Car Rental. Автопаракът ни се състои от нови автомобили, предлагани на приемливи цени, в които са включени всички изисквания – пълно застраховане, заплащане на местните такси и данъци, неограничен пробег на автомобила, оборудване и допълнителни аксесоари, пътна помощ – денонощно/седем дни в седмицата. Принципите на работа на нашите консултанти са – сигурност, професионализъм, висококачествено и културно обслужване на клиентите ни . Екипът от опитни сътрудници в офиса на фирмата на летище Бургас са готови бързо и компетентно да обслужат своите клиенти и да отговорят на всички зададени въпроси.
Автомобилите на фирмата редовно минават през технически прегледи и се намират в отлично техническо състояние. ATD Car Rental предлага супер намаления и разнообразни промоции за своите лоялни клиенти, а за корпоративните си клиенти разработва специални индивидуални програми. С колите под наем на ATD Car Rental вие получавате свобода и независимост на придвижване и възможността да се насладите на приятно и комфортно пътуване по пътищата на България.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...