Login

Летище София

София е столицата на Република България и най-големия град в държавата. Макар че тя е една от младите столици на Европа – на неповече от 100 години, София се развива с бързи темпове, животът в града е наситен с много събития и пълноценен, съвременните идеи и иновации на фона на историческото и архитектурно богатство на столицата превръщат София в привлекателен културен и исторически център на България. Гости от най-различни краища на света с удоволствие посещават столицата ни, възхищавайки се на пленително красивата природа, сред която тя е разположена. Недалеч от София се намират и нашите планински курорти, чиято слава минава пределите на страната, което увеличава пътнико потока на пристигащите в нашата страна туристи .Освен това в последните години бележи ръст развитието на селския туризъм в малките населени места на нашите красиви планини, което превръща България в притегателна туристическа дестинация.
Освен туристите и гостите на София, дошли да се насладят на прекрасните й забележителности, в столицата пристигат български и чуждестранни бизнесмени и делови партньори, тъй като тя е административният, индустриален и бизнес център на държавата.
Летище София играе голяма роля за отличните впечатления на туристите и гостите посетили България. На територията на софийското летище се намират офисите на много компании, предлагащи разнообразни услуги – организиране на активен отдих и екскурзии, резервации на хотели, организиране на почивка с лечебна цел и т.н. Сред тях се откроява популярна услуга, която отговаря на всички изисквания на съвременния начин на живот – отдаване на коли под наем. На аерогарата работи офис на компанията ATD Car Rental в сферата на rent-a-car, отличаваща се сред своите конкуренти с високото качество на обслужване на своите клиенти. Служителите в офиса на фирмата много често изненадват своите лоялни клиенти със специални намаления и предложения за ранна резервация, чрез която те могат да се възползват от бонусната програма за постоянни клиенти на фирмата. Компанията ATD Car Rental предлага денонощно обслужване на територията на летище София, съобразявайки се непрекъснатия поток от пристигащи пътници. Освен това на сайта на фирмата, клиентите могат да изберат най-подходящия за техния вкус и възможности автомобил. Автопаркът на ATD Car Rental се състои предимно от нови автомобили, които винаги се намират в много добро техническо състояние, а това гарантира безопасност при пътуване на територията на България. Клиентите имат възможност да резервират онлайн или да на дежурните телефони на фирмата, избраният от тях автомобил и да получат компетентна информация за неговите технически параметри и предлагани екстри. По поръчка на клиента, нашите сътрудници ще ви посрещнат в залата Пристигащи и вие повече няма да имате никакви грижи и проблеми при пътуването ви по пътищата на България.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...