Login

Пампорово

Пампорово е планински ски курорт разположен в Южна България. Той се намира в Родопи планина на надморска височина 1650 м. Пампорово е най-подходящ за зимен отдих и за пързаляне на ски. Там има изградени отлични условия за ски и ски съоръжения – ски писти и писти за сноуборд, на които да се пързаляш носи огромно удоволствие. Планинската ски база е много добре поддържана и обновявана, първокласните хотели, ресторанти, барове и дискотеки предлагат оживен нощен живот и прекрасни преживявания. В курорта можете да прекарате и летния си отдих, правейки туристически преходи до хижи, разположени стратегически около курорта и разходки с туристическа цел. Природата на Пампорово е много красива – пред очите се открива прекрасна панорама и уникални гледки към гъстите родопски гори. Времето тук много често е слънчево, а климатът – мек. Рейтинга даван от посетителите на курорта е почти винаги „отличен“ или „много добър“. В Пампорово има разнообразие от хотели – шикозни хотели от луксозен тип, семейни хотели, както и хотели на изгодни цени – за всички нужди и възможности.
Обслужването в целия курорт е на много високо ниво. За пълноценния отдих на туристите и гостите на курорта, голяма роля играе предлагането на сравнително нова опция – коли под наем. Постепенно набира популярност компанията ATD Car Rental, която макар и сравнително млада и нова на пазара за коли под наем, е заела много добри позиции в тази област. Компанията гарантира високо качество на обслужване на своите клиенти – във всеки един момент те могат да получат най-актуалната информация относно, въпросите, които ги интересуват на денонощните телефони на офиса на ATD Car Rental, Пампорово или на сайта на фирмата, стоейки пред компютъра вкъщи.
В каталога на фирмата чрез интернет всеки един клиент може да разгледа предлаганите класове и модели автомобили от автопарка на компанията, а те са действително много и разнообразни – икономични, компактни, стандартни, спортни, семейни мина ван, луксозни и други. Предлагаме и безплатно автомобилно оборудване: традиционно и специфично – при зимни условия. След като попълнете лесно и удобно бланката за поръчка на автомобил под наем, включвайки личните си данни, за която конфеденциалност гарантираме, вие ще получите своя автомобил в посоченото от вас време и място. ATD Car Rental предлага доставка на коли под наем във всички международни летища на България, обслужвайки и хотелите на всички планински и морски курорти. Сътрудници ни ще ви посрещнат на вашия роден език, така че вие да не се почувствате неуютно и некомфортно в чужда езикова среда. ATD Car Rental ви предлага автомобили под наем на разулмни цени и ви желае приятно и безопасно пътуване.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...