Login

Пловдив

Един от най- древните градове не само в България, но и в Европа е обичаният и предпочитан от много хора град Пловдив. Той е живописно разположен на шест хълма, наречени тепета на двата бряга на река Марица. Пловдив има много интересно историческо минало – на територията на днешния град са открити финикийски, римски, византийски и османски културни и архитектурни находки, а паметниците на културата от българското Възраждане привличат много български и чуждестранни туристи и оставят у всички тях незабравими впечатления.

Много посещаван е Старият град на Пловдив. Там съществува една неповторима романтична атмосфера, която пленява със своята тишина и спокойствие и те пренася в отдавна отминали времена. Вървейки по тесните калдъръмени улички, ставаш част от миналото на Стария Пловдив, в който се срещат цели исторически епохи, оставили своите незаличими следи за поколенията, които неизменно попадат под тяхното обаяние и чар.

В Пловдив през различни исторически времена са живели и творили много известни български поети, писатели, художници, иконописци, музикални дейци и тези хора на изкуството са изградили днешния облик на града като културен и образователен център на България. И днес в Пловдив кипи оживен културен живот- в града редовно се провеждат театрални, куклени, оперни и балетни постановки, литературни четения, национални и международни изложби, концерти, фестивали и много други културни събития, на които градът е любезен домакин.

Пловдив преживява силно икономическо възраждане. В този съвременен модерно развиващ се град са разположени много административни здания, бизнес и търговски центове, офисите на много компании и производствени предприятия. Бизнес климатът в града привлича много български и чуждестранни инвеститори, които създават нови работни места за населението на втория по големина град в България и играе роля за повишаването на жизнения стандарт на неговите жители.

Голям брой гости посреща Пловдив по време на провеждането на Международния Пловдивски панаир за стоки за широко потребление и промишлени стоки.

И всичко изброено до тук води до извода ,че е напълно логично в града да ” набира сили” една от най- съвременните , пестящи време и средства и предлагащи максимално удобство услуги- автомобили под наем.

В Пловдив работят много фирми в областта на колипод наем, но сред тях рязко се отличава компанията ATD Car Rental, която е спечелила реноме на коректен и лоялен наемодател сред своите клиенти. Тя има офиси и в други големи български градове и известните ни морски и планински курорти.

Агенцията разполага с голям автопарк, който предлага най-съвременните марки и класове леки автомобили от световния пазар, които подържа в отлична техническа изправност и които подлежат на щателна проверка преди предаването на ключовете на поредния клиент на фирмата, което дава гаранция за едно наистина чудесно и безопасно пътуване по пътната мрежа на България. Нашите клиенти са максимално улеснени в получаването на полезна информация за автомоболния парк, цялостната дейност на фирмата и условията за наемане на автомобили на ниски конкурентни цени с големи сезонни отстъпки. Всичко това може да се намери на официалната страница на фирмата ATD Car Rental , където е изнесена и информация за многото екстри , предлагани на клиентите: GPS система, CD плейер, радиоприемник, климатик, алармена сигнализация, въздушни възглавници, автоматично заключване на вратите, автоматична скоростна кутия, допълнителни детски седалки и много други.

Фирма ATD Car Rental предлага много успешна система за поръчка на коли под наем с опростено попълване на съответния формуляр и минимум документи, като предварително е изнесена най-актуалната информация на сайта на компанията с най- изгодните цени и най-приемливите условия на пазара на отдаване на коли под наем в Пловдив, задоволявайки всички изисквания за сигурност, безопасност и комфорт на своите клиенти.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...