Login

Созопол

Кокетното курортно морско градче Созопол е разположен на живописен полуостров в Южната част на бургаския залив на 35 км от Бургас. Населението му наброява приблизително 5000 жители. Самобитната задушевна атмосфера на този популярен български курорт го превръща в много посещавана дестинация. Тук липсва шума и суетата на големите български курорти, но затова пък туристите и гостите на града се запознават с истинската българска душевност, гостоприемство и народни традиции. Созопол е известен със своя археологически резерват в старата част на града. За славната древна история на Созопол разказва археологическия музей, намиращ се недалеч от града. Созопол е един от най-древните български градове. Неговото най-старо име е Аполония, в чест на древногръцкия бог Аполон. Сега това име носи фестивала на изкуствата Аполония, който се провежда ежегодно в началото на септември в Созопол, където се събират творческия и интелектуален елит на България.
Созопол привлича многобройни туристи със своите златни пясъчни плажове, кристална вода, чист морски въздух и умерен климат. Предлагат се разнообразни плажни развлечения – водни ски, дайвинг, сърфинг, „банан“, джетове, провеждат се много състезания на плажа и конкурси. За децата е открит аквапарк с разнообразни водни атракции и голяма водна пързалка.
Околностите на Созопол също привличат вниманието на туристите и немалко от тях искат да се насладят на красивата природа около града, крайбрежието или да посетят всички прекрасни кътчета на България, а това може лесно и удобно да се осъществи с новите съвременни и намиращи се в отлично техническо състояние автомобили на компанията за коли под наем ATD Car Rental. Тази бързоразвиваща се и просперираща млада компания за автомобили под наем в Созопол печели популярност, че нейните коли са достъпни за всички клиенти заради атрактивните си цени и високото качество на обслужване от страна на персонала.
Офисът на ATD Car Rental, Созопол често предлага ексклузивни намаления за своите постоянни и лоялни клиенти, наемащи автомобили за определен срок. Често се предлагат и определени намаления от цените, които са изнесени в раздела „Тарифи“ на сайта на компанията ATD Car Rental. Много туристи и гости на града не могат да си представят, че не биха разполагали с персонален транспорт даже и за минута, за тях фирмата предлага своя каталог с всички свободни в момента коли – от клас икономичен до най-луксозните класове. Клиентите на ATD Car Rental могат да се възползват от всички изгодни предложения и широк избор на автомобили и да не изпускат чудесната възможност да наемат своята кола на ниски цени и да си осигурят комфорт и безопасност при пътуване из Созопол и по територията на цялата страна.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...