Login

София

Aвтомобили под наем- София

София е столицата на България и най- големият град на теритирията на страната. Тя е политически, икономически, културен, исторически, транспортен и туристически център на България и притежава много забележителности, които сътворяват нейния уникален облик, давайки пълна представа за богатата история и култура на този забележителен град. Те привличат интереса на гостите на града и туристите, посещаващи непрекъснато българската столица- великолепният църковен събор ” Александър Невски”, разположената в непосредствена близост Национална библиотека- най- голямото книгохранилище в България, десетките театри, пръснати по цяла София, Операта, музеи, църкви, университети. Българската Академия на науките и др.

В икономическия живот на София са намерили своето място много производствени фирми и компании с българско и чуждо участие и са основен фактор за бързите икономически темпове, с които се развива нашата столица.

В София се намират почти всички важни политически институции на държавата- Народното събрание, Президентството, Министерски съвет, министерствата и много други държавни организации.

София е известна и със стотиците възможности за интензивен нощен живот. Ресторанти, барове, дискотеки, различни клубове и много други атракции определят нощния ритъм на столицата и привличат жадните за забавления и развлечения млади хора.

Природата, сред която е разположена София, е друг фактор, привличащ любителите на красивите гледки и на първо място е прекрасният планински масив Витоша, в чиито поли живописно е разположен градът.

Всичко изброено превръща столицата ни в притегателен център за много хора. Така че не трябва да ни учудва фактът, че в София активно се развива бизнес услугата ” коли под наем”- Rentacar. Тя отговаря на изискванията на забързания съвременен ритъм на София , която непрекъснато расте и се разширява и се превръща в модерен европейски град.

Сред фирмите, предлагащи услугата ” автомобили под наем” с голям авторитет се ползва компанията ATDCarRental, известна а високото качесво и ефективност на предлаганите услуги. Само тук вашите високи изисквания ще бъдат напълно покрити и очакванията ви ще бъдат оправдани.

Компанията за отдаване на коли под наем ATDCarRental разполага с огромен автопарк, с различни класове и типове автомобили, така че клиентите могат да изберат най-подходящия за себе си автомобил на атрактивни цени, които са по възможностите на всеки. Вие можете подробно да разгледате нашите предложения на сайта на компанията и да поръчате избрания от вас автомобил по телефона или онлайн, тъй като ващата поръчка може да бъде приета и изпълнена в удобното за вас време.

Вашата кола можете да получите в офисите на фирмата или в посочено от вас място. Нашите служители имат висока професионална подготовка и опит и това гарантира отлично обслужване при пътуване с нашите автомобили. Те са в много добро техническо състояние, а фирма ATDCarRental предлага квалифицирана пътна помощ по цялата пътна мрежа на България.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации! Таксите се определят на база разстоянието: до 50км; от 50 до 100км; над 100км.

 
 


зареждане...